MAXI GT CRUISYM SPORT
PLA RENOVE SYM

Si tens una moto matriculada abans de gener de l'any 2003 (anteriors a la normativa Euro 2), ja no podràs circular per la Zona de Baixes Emissions Rondes de Barcelona (ZBE). No et quedis fora!

SYM T’AJUDA A RENOVAR-TE!

Des de SYM volem que fer el canvi et sigui més fàcil i econòmic. Per això t’oferim aquest PLA RENOVE, per ajudar-te a aconseguir la teva nova moto i circular per Barcelona de forma més sostenible.

BAIXA GRATUÏTA1
de la teva antiga moto
250€ DE DESCOMPTE2
a la teva nova moto
ASSEGURANÇA I MATRÍCULA
GRATUÏTES3
FINANÇAMENT
A LA TEVA MIDA
Veure condicions

(1) Condicions de la baixa. A) Documentació necessària. El client haurà de portar tota la documentació del vehicle i el DNI en vigor. B) Entrega del vehicle de baixa. Moto en funcionament: el dia de l’entrega del vehicle nou el client entregarà el vehicle que cal donar de baixa. Moto SENSE funcionament: el client haurà de facilitar la direcció exacta de recollida juntament amb les claus i la documentació completa del vehicle. Àrea de recollida de vehicle: ciutat de Barcelona i Àrea Metropolitana. Motos a aparcaments: es podran realitzar recollides als aparcaments sempre que les seves dimensions permetin l’accés d’una furgoneta. Consulta amb el teu concessionari oficial SYM per a més informació. Si el vehicle del client es troba fora de les àrees mencionades, el client es podrà beneficiar de les promocions descrites als punts 2, 3, 4 i 5, però haurà de gestionar pel seu compte la baixa i entrega del vehicle.

(2) 250€ de Descompte per la compra d’una moto nova de SYM. Descompte NO aplicable al model Symphony Cargo.

(3) Assegurança i Matrícula Gratuïtes. Oferta aplicable només als models següents: FIDDLE III 125cc, JET 14 125cc, JET 14 125cc LC, SYMPHONY 125 LX, SYMPHONY 125cc SR TOP, SYMPHONY 125cc ST, SYMPHONY 125cc ST LC, CRUISYM 300cc ABS.  Assegurança* Gratuïta. Oferta aplicable als següents models: MASK 125cc, MIO 115cc,  SYMPHONY 200icc ST ABS, CRUISYM 125cc ABS, HD 300, MAXSYM 400cc EFI ABS, MAXSYM 600cc EFI ABS. *Assegurança: Responsabilitat Civil + Defensa Jurídica + Robatori + Incendi (franquícia 10% sobre el PVP del vehicle). Disponible per a conductors majors de 21 anys, independentment de l’antiguitat del carnet. Opcionalment convertible en ASSEGURANÇA A TOT RISC per una petita quantitat addicional per majors de 25 anys i més de dos anys de carnet. Per a conductors menors de 21 anys, l’assegurança serà a tercers. L’oferta està subjecte a possibles canvis per part de SYM Seguros.

(3) Finançament. Consulta al teu concessionari oficial SYM per a més informació.

* 5 anys de Garantia. Promoció aplicable a tots els models de la gamma SYM de més de 50cc (a excepció dels models Symphony Cargo). Limitació de quilometratge per a la garantia de 5 anys al complir els 75.000 km.

RENOVE_IMG_ALT

VOLS SABER MÉS?

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i, en el cas d'acceptar l'opció corresponent, remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en irgpd@motosbordoy.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de privacitat
® SYM España es una marca propiedad de Motos Bordoy S.A. con sede en Rubí - Barcelona - Política de privacidad - Nota legal